top of page

Ik vind mensen zo mooi. Ieder heeft het in zich om te schitteren. 

 

Prachtig hoe men zaken aanpakt. Soms snap ik het, dan denk ik  "Die heeft het door" en soms snap ik er helemaal niets van. Dan denk ik "Interessant, hij/zij heeft een andere manier om zaken vorm te geven dan ik" Ik weet wel dat in basis de mens handelt vanuit de beste intenties. En wat kunnen sommigen dat krom vorm geven. Daar wil ik het dan graag over hebben want ik wil een winnaar van ze maken. Daar is ie weer: samen kom je verder. 

 

Ik mag graag mensen vergelijken met een diamant: zeer waardevol, en met vele facetten die door het leven geslepen zijn. En het is maar net hoe je zo'n facet belicht. Het kan schitterend zijn en het kan minder mooi zijn. Wat gaat er gebeuren wanneer ik de mogelijkheid krijg om zo hier en daar een facet bij te slijpen? Mijn ervaring is dat de diamant nog mooier gaat schitteren dan dat ie al deed. 

 

Zo bouw ik graag aan inzichten, bewustwordingen en lef om de ander uit te dagen om zich te slijpen. Om nog succesvoller te worden. 

Eric Simons: Trainer, Coach, Inspirator en Grensverlegger

Mijn quote: Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Kernwoorden

Mijn metafoor: De "diamantslijper"

En toen ging bij mij het licht aan. Voor mij is deze quote een absolute waarheid gebleken. Ik heb mijzelf en de ander nodig om succesvol te zijn. Ik kan het verschil maken, ik kan bijdragen en daar heb ik de ander bij nodig. Door samen te werken kom ik verder. Dat werkt net zo bij de mensen die ik train en coach. Alleen mag je soms wel sneller gaan en samen kom je verder.  Wow. 

Dit zeggen klanten over mij: respectvol, resultaatgericht, betrokken, communicatief, flexibel, integer, denken in mogelijkheden, positief, vasthoudend, enthousiast, strategisch, en dat op een inspirerende, soms wat humoristische, wijze. 

 

Kwaliteit gaat bij mij voor kwantiteit. 

Door te streven naar excellente kwaliteit wordt de kwantiteit een gemakkelijk te behalen doel. 

Mijn "ding"

Familie en vrienden, tafelen, wandelen, roeien, een goed gesprek

bottom of page